Tarieven gastouderopvang

gastouderbureau amersfoort abacusWelkom-Kind Amersfoort hanteert heldere prijzen zodat u en ook onze gastouders nooit voor onaangename verrassingen komen te staan achteraf.

De kosten voor gastouderopvang bestaan uit drie componenten

Bemiddelingskosten gastouderopvang

Deze kosten betaalt u aan Welkom-Kind gastouderbureau. In deze kosten zijn al onze werkzaamheden verwerkt zoals de tijd die wij investeren in het contact met de gastouder en met u. Naast bemiddelen geven wij advies en ondersteunen wij ouders en verzorgen wij extra opleiding voor de gastouder. Wij gaan voor de perfecte match!

Uurtarief gastouderopvang

Samen met uw gastouder komt uw het uurtarief voor de gastouderopvang overeen.  Welkom-Kind Amersfoort geeft advies en kan desgewenst bemiddelen.

Kinderopvangtoeslag

Aangezien zowel ons gastouderbureau als al onze gastouders zijn geregistreerd in het LRKP heeft u de mogelijkheid om kinderopvangtoeslag aan te vragen. De kinderopvangtoeslag wordt bepaald aan de hand van uw persoonlijke situatie. Wij kunnen vooraf een prognose van de kinderopvangtoeslag voor u maken, zodat u vooraf precies weet waar u recht op heeft. U regelt zelf uw toeslag voor kinderopvang bij de Belastingdienst (bezoek de kinderopvangtoeslagpagina van de overheid voor meer informatie).

Wij zijn er om u te assisteren!

Heeft u vragen? Heeft u een bijzondere situatie? Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn er om u te assisteren!

Bekijk onze tarieven
Contact