Gastouderopvang

voordelen gastouderopvangOnderzoeken hebben aangetoond dat gastouderopvang voor veel jongen kinderen de beste vorm van kinderopvang is voor hun ontwikkeling en welzijn. Gastouderopvang biedt daarnaast voordelen boven standaard kinderopvang. Dit zijn de belangrijkste:

  • Gastouderopvang is kleinschalig, waardoor ieder kind persoonlijke aandacht krijgt. Zo worden persoonlijke behoeften (eerder) onderkend en kunnen activiteiten direct worden afgestemd op de behoeften en interesses van het kind,
  • Gastouderopvang biedt meer flexibiliteit in opvanguren (flexibele dagen, flexibele uren, zeven dagen per week),
  • Gastouderopvang zorgt ervoor dat kinderen altijd hetzelfde gezicht zien bij de opvang,
  • Gastouderopvang vindt plaats in de thuisomgeving van de gastouder of bij het kind(eren) thuis. Het ‘thuisgevoel’ is zo altijd gewaarborgd, dit geeft rust en gemak voor alle betrokkenen.

Gastouderopvang in Amersfoort e.o.

Gastouderbureau Welkom-Kind Amersfoort biedt gastouderopvang aan in Amersfoort en omgeving. Wij werken regionaal omdat wij de band met onze gastouders zeer belangrijk vinden. Het nauwe contact met onze gastouders zorgt ervoor dat wij precies weten wat er speelt bij de gastouder. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat ouders altijd in contact worden gebracht met een gastouder die past bij hun wensen en behoeften. Dit verhoogd de kwaliteit van de opvang en versnelt het proces.

“De opvang start alleen als u, uw gastouder en wij er een goed gevoel bij hebben!”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gastouderopvang? Schrijf u gratis en vrijblijvend in!

Inschrijven als vraagouder