ik ben een gastouderGastouder bij Welkom-Kind

Welkom-Kind Amersfoort investeert veel tijd in het contact met onze gastouders. Dit resulteert erin dat wij al 11 jaar lang succesvol zijn als gastouderbureau. Onze gastouders waarderen onze open persoonlijke manier van samenwerken en dat wij verder gaan dan alleen bemiddelen tussen gastouders en ouders. Wij zijn er ook voor u als gastouder en voor al uw vragen. Wij organiseren regelmatig gratis kennisevents en ondersteunen onze gastouders financieel bij het volgen van opleidingen.

Overweegt u ook om als gastouder aan de slag te gaan?

Gastouders moeten aan een aantal wettelijke eisen voldoen om gastouderopvang te mogen starten/runnen. Er zijn eisen met betrekking tot uw opleidingsniveau en u dient in het bezit te zijn van een EHBO-opleiding voor kinderen. Beschikt u reeds over deze opleidingen, dan maken wij op korte termijn een afspraak met u om kennis te maken! Als dat bevalt, dan gaan wij daarna direct voor u op zoek naar een passend gastgezin!

Ook wanneer u nog niet aan deze eisen voldoet, kunt u bij ons terecht. Wij ondersteunen u bij het behalen van de juiste opleidingen en investeren in uw toekomst als gastouder bij Welkom-Kind Amersfoort.

Meer informatie

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

WelkomKind en de met haar verbonden vennootschappen (hierna: “WelkomKind”, “wij”, “ons”) nemen uw privacy heel serieus en wij zullen informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken.

Uw persoonsgegevens gebruiken wij voor de behandeling van uw aanvraag en/of het aangaan en uitvoeren van de verlangde overeenkomst. Lees onze privacyverklaring op de website voor meer informatie. Indien u een overeenkomst met ons aangaat, dan houden wij u per email nieuwsbrief op de hoogte van de producten en diensten die u bij ons afneemt. In onze nieuwsbrieven staat een link waarmee u zich heel eenvoudig kunt afmelden voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.